Arama terimi

Schaeffler Automotive Aftermarket'ten kaliteye davet Schaeffler, şasi yedek parça portföyünü FAG markası altında yeniden düzenledi

Pressrelease Stage Image
Güvenilir ve etkili şasi onarımları için gerekli tüm bağlantı parçalarını içeren kontrol kolu onarım çözümleri Haziran ayından itibaren FAG markası altında pazarda yerini alacak. Fotoğraflar: Schaeffler

17.05.2019 | Langen

• Tek bir kaynaktan şasi bileşenleri ve onarım çözümleri
  • Tekerlek rulmanı programı ve süspansiyon parçaları, tahrik milleri ve amortisör bağlantı parçaları artık FAG markası altında

Schaeffler Automotive Aftermarket bölümü, şasi onarımı portföyünü yeniden düzenledi. 1 Haziran 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere, Aftermarket uzmanları tarafından FAG markası altındaki ürün yelpazesi direksiyon ve süspansiyon parçaları, tahrik milleri ve amortisör bağlantı parçaları ile daha da genişleyecek. Schaeffler, mevcut tekerlek rulmanı programına ek olarak, profesyonel şasi onarımı için FAG markası altında pazar lideri bir portföy sunacak.

Automotive Aftermarket bölümünün bu hamlesi, Schaeffler’in malzeme seçimi, geliştirilmesi ve montajı anlamında yedek parça pazarı ürünlerine ve özel onarım çözümlerine yansıyan geniş kapsamlı kalite stratejisinin bir sonucudur. Schaeffler Automotive Aftermarket bölümünden Ürün Yönetimi ve Ar-Ge Başkanı Dr. Robert Felger, “Dayanıklı ve performansı artırıcı kaplama ve sızdırmazlık teknolojileri kullanarak portföyümüzün tamamında istikrarlı bir şekilde yüksek kaliteli ürünler sunuyoruz,” dedi. “En küçük bağlantı parçasına kadar her bir bileşen, Schaeffler'in kalite standartlarına göre geliştirilmiş ve test edilmiştir.” Aslında şirket, FAG markası ile orijinal ekipman üreticileri için parça ve gelişmiş şasi modülleri geliştirme ve üretme konusunda 130 yıldan fazla bir deneyime sahip. Schaeffler, elektrikli viraj denge çubuğu ve Intelligent Corner Module gibi yenilikçi ürünlerle geleceğe yönelik şasi teknolojilerini geliştirme konusundaki kararlılığını da ortaya koymaktadır.

Schaeffler'in kalite anlayışı, tamirhanelerin verimli ve güvenilir şekilde onarım yapabilmesini sağlamayı da kapsar. Özellikle Avrupa otomobil pazarındaki tüm yaygın şasi uygulamalarına odaklanan Schaeffler Automotive Aftermarket bölümü, tamirhanelerin taleplerine yanıt vererek portföyünü çok sayıda bağlantı parçası ile geliştirdi. FAG onarım çözümleri, yedek parça ile aynı kalitedeki tüm önemli bileşenlerin yanı sıra somun ve cıvata gibi gerekli tüm bağlantı parçalarını içerir. Bu şekilde, tamirhane müşterileri hem parça hem de onarım prosedürleri bakımından, emniyetle ilgili şasi onarımlarında her zaman yüksek kaliteli ürün ve hizmet alacaklarından emin olabilirler.

Yayıncı: Schaeffler Automotive Aftermarket GmbH & Co. KG
Ülke: Türkiye

İlgili ortam
İndirmeler